МЯСТОТО ЗА ЙОГА ВЪВ ВАРНА

АКО ТЪРСИТЕ ПРОМЯНА И РАЗВИТИЕ - ВИЕ СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО!

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ РАЗНООБРАЗИЕ ОТ АЛТЕРНАТИВНИ ТЕРАПИИ, ЙОГА ПРАКТИКИ ЗА ВСЯКА ВЪЗРАСТ И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ЧРЕЗ УЧАСТИЕ В СЕМИНАРИ, УЪРКШОП ОБУЧЕНИЯ И ТРЕНИНГИ.

ОЧАКВАМЕ ВИ ПРИ НАС!

ЗАЩО ЙОГА?

Все повече интелигентни хора избират холистичните форми на трениране, съчетавайки ги с осъзнат и здравословен начин на живот, като по този начин успешно повлияват всяка страна от живота си. От осанката до настроението, от добрата физическа форма, до прекрасното настроение и удоволствие от живота.

Защото здравето е състояние на баланс между тяло, съзнание и дух, а също е и отговорност на всеки човек. Йога е система с необятно разнообразие от видове практики и техники за постигане на прекрасна физическа форма, уравновесен и целенасочен ум и силен дух, за преодоляване на трудностите.

Физически практики /ХАТА ЙОГА/, психически практики /МЕДИТАЦИИ И ЙОГА НИДРА/, нежни и щадящи „Gentle flow” практики, подходящи за йога терапия. Йога за бременни, за деца и дори йога за хора в напреднала възраст или със специални нужди. Йога е за всички, независимо от възраст и здравословно състояние. Ползите от тези занимания са безкрайни и се усещат веднага след практиката.

Поради факта,че йога принципите и нейната философия изключват насилието върху тялото, тя е и най-щадящият и безопасен метод от всички физически занимания. В йога ключът е в постоянството и малките, но ежедневни стъпки, които трябва да извървим по пътя към нашето развитие.

Петър Дънов казва: „Природата отваря своите съкровища, когато ние постоянстваме в постигането на нашите висши цели“. В тези думи се съдържа безкрайна мъдрост и универсален закон за успех на всички нива.

Да бъдем здрави, красиви и успешни не е излюзия, а избор и възможност дадена на всеки, а холистичният начин на живот е пътя за постигане на това.

УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ

НОВИНИ И ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

08/05/2019

Инициация и обучение в традиционно Рейки Усуи – Първо ниво: 19.05 от 10.00ч.-18.00ч

Това обучение е подходящо за всеки, който иска да осъществи връзка със своята дълбока и чиста същност, да даде тласък на своето духовно развитие и усъвършенстване, […]
08/05/2019

Йога Нидра с Д-р Теодора Грънчарска – 11.05 oт 11.30ч.-12.30ч.

Извлечена от тантрите, Йога Нидра е мощна техника, с която се предизвиква пълна физическа, умствена и емоционална релаксация и същевременно човек остава осъзнаващ. Терминът „йога нидра“ […]
30/10/2018

Йога за начинаещи – Всеки вторник и четвъртък от 17:00 до 18:10ч.

Тази йога група е подходяща за начинаещите в хата йога, хората, които са посещавали малко, прекъснали са за дълго или изобщо не са практикували. Какво включва […]

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

 • Марина Чолакова

  Любимото ми място за йога във Варна. Залата е уютна, с естествена светлина. Обзаведена е прекрасно и предразполага към релаксация и медитация. Горещо препоръчвам йога практиките на Ани Александрова, прекрасна и винаги вдъхновяваща. Ще си тръгнете положително заредени и отпочинали. Практиката минава неусетно бързо, всеки получава индивидуално отношение , за да може да се наслади напълно без значение колко е напреднал. Определено ще се връщам там винаги, когато съм във Варна.

  Марина Чолакова
 • Диана Фурнаджиева

  Прекрасно ново място за здравословни практики.

   
  Диана Фурнаджиева
 • Дарина Филипова

  Спокойствие, уют, хармония! Там се чувствам в свои води. Благодаря на екипа! Страхотни сте!

  Дарина Филипова
 • Жанета Бенун-Николаева

  Практикувам йога при Мая Миронова. Центърът е прекрасно място, професионалистите са великолепни, а Мая е едно съкровище! Препоръчвам горещо!

  Жанета Бенун-Николаева
 • Марина

  Присъствах на чаено парти, невероятно вкусни чайови и приятна атмосфера.

  Марина
 • Ангелина Димитрова

  Варна си има едно уникално местенце. Минавайки от там, човек може да намери всичко, което душата му търси. Прекрасно е! Щастлива съм, че мога да се докосна до тази положителна енергия!

  Ангелина Димитрова
 • Janeta Benun-Nikolaeva

  На 66 съм. Посещавам Хатха йога в Холистичен център Варна при Мая Миронова от края на миналата година . Имам ставни проблеми. Справям се според възможностите си с асаните, но определено се чувствам много по-добре. Препоръчвам на хората от моята възрастова група да направят нещо добро за себе си! Благодаря ти, Мая!

  Janeta Benun-Nikolaeva
 • Диана Фурнаджиева

  Прекрасно ново място за здравословни практики!

  Диана Фурнаджиева

ЗА ВРЪЗКА С НАС

ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР "BMS"

Адрес: гр. Варна, ул. "Беласица" № 4"

Имейл: info@bodymindspirit.bg

Телефон: 0876 619 389

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН


АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ИНТЕРЕСНИ СЪБИТИЯ, НОВИ ПРАКТИКИ,
ПРОМОЦИИ, КРАТКИ СТАТИИ И НАСОКИ ЗА ЗДРАВЕ, ХАРМОНИЯ И ЛИЧЕН УСПЕХ.

 
 
 
 
error: Content is protected !!