Асана, Пранаяма, Медитация с Амая

Представяне на Боуен терапията от Д-р Теодора Грънчарска – 7.02 от 18.00ч.
21.01.2020
К-Power® Епигенетични цикли | 23.02.2020 г.
11.02.2020
Show all

Асана, Пранаяма, Медитация с Амая

ПРЕЗ ПЕТЪК ОТ 12.00-13.00Ч.

НИВО: НАЧИНАЕЩИ И СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ

В ТАЗИ ПРЕКРАСНА ПРАКТИКА, СЛЕДВАМЕ СТЪПКИТЕ ОТ ОСМОРНИЯ ПЪТ В ЙОГА. ЗАПОЧВАМЕ С АСАНИ ЗА СЪБУЖДАНЕ НА ТЯЛОТО, РАЗДВИЖВАНЕ И АКТИВИЗИРАНЕ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ НИ ЦЕНТРОВЕ.

ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ НА ВСИЧКИ СТАВИ И МУСКУЛИ В ТЯЛОТО С ЛЕКИ И ПРИЯТНИ КОМПЛЕКСИ, ИЗПЪЛНЯВАНИ С ПЪЛНА ОСЪЗНАТОСТ И КООРДИНИРАНО ДИШАНЕ. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА АСАНА КОМПЛЕКСА Е ОКОЛО 20-25 МИНУТИ.

КОГАТО ПОДГОТВИМ ТЯЛОТО ПО ТОЗИ НАЧИН ПРОДЪЛЖАВАМЕ СЪС СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА- ПРАНАЯМА. КОНТРОЛ ВЪРХУ ДИШАНЕТО, КОНТРОЛ ВЪРХУ ЖИЗНЕНАТА ЕНЕРГИЯ,ТЕЧАЩА В ТЯЛОТО НИ. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ПРАНАЯМА Е 10-15 МИНУТИ. ПРАКТИКУВАМЕ НЯКОЛКО ВИДА ДИХАТЕЛНИ ТЕХНИКИ / КОРЕМНО ДИШАНЕ, ПЪЛНО ЙОГИЙСКО ДИШАНЕ, КАБАЛАБХАТИ, АНУЛОМА-ВИЛОМА, БРАМАРИ, УДЖАЙ, СИТАЛИ, ШИТКАРИ/ СЪОБРАЗНО ЙОГА КАЛЕНДАР.

ЗАВЪРШВАЙКИ ПРАНАЯМА ПРЕМИНАВАМЕ КЪМ МЕДИТАЦИЯ. ПРАКТИКУВАМЕ МЕДИТАТИВНИ ТЕХНИКИ ОКОЛО 10-15МИНУТИ И ЗАВЪРШВАМЕ С РЕЛАКСАЦИЯ.

АСАНА-ПРАНАЯМА  И МЕДИТАЦИЯ НИ УЧИ ДА КОНТРОЛИРАМЕ, ВОДИМ И РАЗБИРАМЕ ТЕЛАТА И УМОВЕТЕ СИ В ЗАБЪРЗАНИЯ СВЯТ, КОЙТО НИ ЗАОБИКАЛЯ. ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО И ДА СМЕ УСПЕШНИ В ДЕЛАТА СИ ПО ЕДИН БАЛАНСИРАН И ПРЕКРАСЕН НАЧИН.

ОЧАКВАМЕ ВИ В НАШЕТО КЪТЧЕ НА СПОКОЙСТВИЕ И РАДОСТ!

error: Content is protected !!