Аюрведа масаж “Марма”

***Услугата към момента не може да бъде осъществена***

Дълбок точков масаж

В Аюрведа точките за масаж и акупунктура се наричат марми, което означава “чувствителни” зони. Марми са центровете на жизнената сила или прана. Те могат да бъдат използвани за диагностика и лечение на заболяване.

Марма точките са разположени, където два или повече основни органа или тъкани се срещат в тялото. В човешкото тяло има 107 основни точки Марма, част от които кореспондират пряко с чакрите. С леко докосване или масажиране на точките Мармa се подобрява и стимулира потока на жизнената енергия в цялия ни организъм, изчиства се стреса, натрупан от околната среда, изхвърлят се токсини и се освобождават блокажи.

Марма терапията работи на три нива – тяло, ум и дух, както за превенция, така и за лечение на съответно заболяване. Тя успешно помага за релаксация на мускулите, намалява напрежението, повлиява потока на лимфата и кръвообращението, както и балансиране на трите Доши – Вата, Пита, Кафа. Марма терапията засилва имунната  система. Тя помага при възстановяване след заболяване и пренатоварване. Елиминира се и напрежението свързано с болки в главата, гърба и врата.

Марма терапията възстановява нивото на енергия, вътрешния баланс, физическото и психическо здраве, за което се препоръчва в поредица от няколко сеанса.


ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 60 мин.

ЦЕНА: 45 лв.

масажист-терапевт: Лахиру Мандуранга


Часове за масаж се записват минимум един ден предварително на тел: 0876 619 389

error: Content is protected !!