Наталия Йовинска

Наталия ЙовинскаНаталия Йовиска е професионален масажист-терапевт  с над 15 годишен опит в сферата на уелнеса и рекреацията. В професионалната си кариера работи в спа центрове, хотели, санаториуми и уелнес центове, практикувайки богата гама масажи: класически, лечебен, антицелулитен, рефлекторен, ароматерапевтичен, лимфодренажен. Обучава се и практикува също източни масажи: Тайландски, Кралски масаж от Сиам, Тай фут, Хималайски масаж със солни камъни и др.

Наталия завършва и двустепенно обучение по РЕЙКИ (древна японска лечебна система, за въздействие върху тялото чрез полагане на ръце) Техники и общи принципи от тази система прилага в масажите.

В зависимост от здравословното състояние и съобразно конкретните нужди на клиента, масажът може да бъде напълно релаксиращ или по-силов и енергизиращ.

Наталия обожава работата си. Нейният позитивен и винаги ведър подход дава допълнително зареждане на клиентите и. Нестандартността и винаги удивява, а лекотата и професионализма с които работи са впечатляващи.


ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС ЗА МАСАЖ ПРИ НАТАЛИЯ ТЕЛ: 0898 25 91 44

error: Content is protected !!