Представяне на Боуен терапията от Д-р Теодора Грънчарска – 7.02 от 18.00ч.

Инициация и обучение по рейки – 01 и 02 Февруари
21/01/2020
Асана, Пранаяма, Медитация с Амая | ВСЯКА СРЯДА
05/02/2020
Show all

Представяне на Боуен терапията от Д-р Теодора Грънчарска – 7.02 от 18.00ч.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА БОУЕН ТЕРАПИЯТА ОТ Д-Р ТЕОДОРА ГРЪНЧАРСКА

7.02 ОТ 18.00ч.-19.30ч.

 

Боуен терапията е уникална холистична система за лечение и профилактика , която не прилича на никоя друга методика . При нея се правят нежни и кратки движения върху мускули и съединително -тъканни структури директно върху кожата или леки дрехи . Тези движения създават импулс , който достига до нервната система , обработва се и се връща обратно към тъканите и органите с една вече оздравителна програма .

Тялото работи по тази програма между 5 и 10 дни , затова процедурите се правят обикновено през 7 дни . Като всяка холистична методика , Боуен терапията повлиява човека на физическо , емоционално и умствено ниво . Така , че благоприятно се повлияват както емоционални дисбаланси , напрежение , стрес , синдром на хронична и остра умора , така и всякакви остри и хронични неврологични , хормонални , мускулно- скелетни и ставни проблеми , проблеми с дихателната , храносмилателната , отделителната система , мигрени , алергии и много други .

Подходяща е за всички възрасти , включително и новородени . Изключително ефективна е при бебешки колики и никнене на зъби . Повлиява много добре неразположения и болки по време на бременност . На практика , няма нещо , което да остане недокоснато и неповлияно от Боуен терапията . Тя благоприятства бързото и пълноценно възстановяване след травми и операции , както и възстановяването на спортисти след върхови натоварвания .

Ако искате да научите повече за Боуен терапията и нейните многобройни показания , как тя действа и как може да ви бъде от полза – заповядайте на представянето , което ще направи д-р Теодора Грънчарска на 7 февруари от 18.00 в Холистичен център Body , Mind , Spirit на ул. “Беласица” 4 . Д-р Теодора Грънчарска е холистичен лекар с повече от 20 години опит в областа на холистичната медицина . Ще имате възможност да зададете вашите въпроси и да получите яснота за възможностите на тази уникална терапевтична методика .

Заповядайте !!!

вход свободен, дарение зала

error: Content is protected !!