Зала за провеждане на събития

Зала под наем за провеждане
на самостоятелно събитие

 

Условия за наемане:

Центърът предоставя зала /75м2/ за провеждане на събития, лекции, семинари и уъркшопи свързани с йога, здравословно хранене, психологически тренинги, събития свързани с личностно развитие, духовни семинари, групови регресии и други, отговарящи на целите и политиката на центъра.

За провеждане на желано от вас събитие, лекция, семинар или друго е необходимо да сe обадите на телефон 0876 619 389 и да изпратите информация за събитието на имейл info@bodymindspirit.bg

Залата може да бъде наемана единствено и само извън заетостта и по график, минимум две седмици преди датата на събитието. За резервиране на залата е необходимо внасяне на депозит в размер на 50% от наемната цена, по банков път или на каса в центъра. При отмяна на събитието депозита не се възстановява.

Осигурено:

Зала 75м2, съблекални, приемна. Йога постелки до 20 броя, столове и пейки до 20 седящи места, при необходимост маси, бяла дъска за писане, магнитна дъска.

Ползване на екран и мултимедия – срещу допълнителна наемна цена /ползване до 2 часа-20лв, над 2 часа- по договаряне/

Допълнителни уточнения:

В залата се влиза без обувки. Клиенти, желаещи да не се събуват, могат да ползват калцуни. Осигуряването на калцуни е за сметка на наемателя.

Залата не разполага с напълно затъмняващи щори, поради което събития, изискващи използване на проектор трябва да се провеждат, когато навън е тъмно.

Отстъпки от цената:

-10% при провеждане на трето и следващо целодневно събитие при нас

Реклама:

Срещу допълнителна цена и по преценка на управителя, събитието може да бъде рекламирано чрез плакат в приемната и публикувано в уебсайт и фейсбук страницата на центъра.

 

Времетраене: до 60 мин.

25лева

Времетраене: до 90 мин.

35лева

Времетраене: от 2-3 часа

20лева/час

Времетраене: от 4-5 часа

15лева/час

Времетраене: от 6-8 часа

75лева

OVER TIME: 30 минути / 10 лв.


Снимки от залата

  • йога и пилатес Варна
error: Content is protected !!