Лечебен матрак

Лечебен матрак

• ПРИ БОЛКИ В ГЪРБА И КРЪСТА

• ПРИ СКОВАНОСТ И ОБЕЗДВИЖВАНЕ

• ПРИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НЕ ПОЗВОЛЯВАЩИ АКТИВНO ДВИЖЕНИЕ /ДИСКОВИ ХЕРНИИ, АРТРОЗИ, ИШИАС/

• НУЖДА ОТ ПОДОБРЯВАНЕ НА КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО В ОБЛАСТТА НА ГЪРБА И КРЪСТА

• НУЖДА ОТ РАЗТЯГАНЕ, УСУКВАНЕ И ЛЕК МАСАЖ НА ГЪРБА

• ПРИ МЕСЕЧНИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ И НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ФИЗИЧЕСКА ПРАКТИКА

ЛЕЧЕБНИЯТ МАТРАК E ПОДХОДЯЩ ЗА ХОРА ОТ РАЗЛИЧНА ВЪЗРАСТ И С РАЗЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ НА ГЪРБА. ТОЙ РАБОТИ В НЯКОЛКО РЕЖИМА В ЗАВИСИМОСТ ОТ НУЖДИТE, КАТО ИЗВЪРШВА ПЛАВНА ДЕКОМПРЕСИЯ НА ГРЪБНАЧНИТЕ ПРЕШЛЕНИ, РАЗТЯГАНЕ, УСУКВАНЕ И РЕЛАКСАЦИЯ НА МУСКУЛИТЕ ПО ГЪРБА. ИНТЕНЗИВНОСТТА ВАРИРА В 3 СТЕПЕНИ, СЪОБРАЗНО ПОНОСИМОСТТА КЪМ РАЗТЯГАНЕ, KATO ИМА ЧЕТИРИ ПРОГРАМИ FLOW, STRETCH, TWIST и ENERGY. ЗА МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ СЕ ПРОВЕЖДАТ И ЧЕТИРИТЕ ПРОГРАМИ, НО Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДАТ ПРОВЕДЕНИ И ПО-МАЛКО.

ЛЕЧЕБНИЯТ МАТРАК - МОДЕЛ 1 НЯМА ЗАГРЯВАЩА ФУНКЦИЯ.

ЛЕЧЕБЕН МАТРАК - МОДЕЛ 2 ИМА ОПЦИОННА ЗАГРЯВАЩА ФУНКЦИЯ. ИЗПОЛЗВА СЕ ПРИ ХОРА, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА ПОЛУЧАТ ПО-ДОБРА МУСКУЛНА РЕЛАКСАЦИЯ И НЯМАТ ДАННИ ЗА ВЪЗПАЛИТЕЛНИ И НЕВРАЛГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
ЛЕЧЕБНИТЕ МАТРАЦИ СА ПРОИЗВЕДЕНИ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА АНГЛИЙСКИ ЛЕКАРСКИ ЕКИПИ И СА С ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА РАБОТА. ДВИЖЕНИЕТО НА ВЪЗДУШНИТЕ ВЪЗГЛАВНИЦИ, ВРЕМЕТО НА ЗАДРЪЖКА В ЗОНИТЕ И ТЯХНОТО РЕДУВАНЕТО Е МНОГО ДОБРЕ ПРЕЦИЗИРАНО. ВЪПРЕКИ ТОВА Е НЕОБХОДИМО ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ ПРИ НАЛИЧИЕ НА БОЛКОВА СИМПТОМАТИКА. МАТРАЦИТЕ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ В СЛУЧАИТЕ НА: ОСТРО ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ДИСКОВЕ ИЛИ ФАСЕТНИ СТАВИ; СПОНДИЛОЛИЗА; СПОНДИЛОЛИСТЕЗИЯ И СПИНАЛНА СТЕНОЗА СЪС СТЕСНЕНИЕ НА ГРЪБНАЧНИЯ КАНАЛ ПОД 6мм

ПРИ НАЛИЧИЕ НА СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ Е ЖЕЛАТЕЛНО Е ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО С ЛЕКУВАЩИЯТ ВИ ЛЕКАР!
 
 
error: Content is protected !!