Рейки и звукотерапия

 

Съчетание от японската лечебна система чрез полагане на ръце РЕЙКИ и силата на звука, произведена от специални тибетски лечебни купи.

Рейки е  източна терапия за балансиране на енергийното и психично тяло, когато те се намират  в дисбаланс, изразяващ се  в тревожност или депресия, нервност и безпокойство, физически болки, умора и други.

Звукът, от своя страна също има лечебна сила, като тибетските купи за звукотерапия са изработени от 5 метала/ панча лоха/-мед, калай, цинк, желязо и  благороден метал /сребро или злато/.  Силата на тези метални смеси се крие във факта,че всеки метал вибрира на различна честота, създавайки множество хармонии и полифонични звукови вълни.

По време на лечебната звукотерапия, купите произвеждат  чисти вибрации, които се предават в дълбочина на тялото и клетките. Това е лечебен масаж на аурата и хармонизиране и подредба на всяка клетка в оркестъра на човешкото тяло. Само след няколко минути, вибрацията насища тялото и може да отеква в него много часове и дори дни след това. В края на звукотерапията се използва и мощната вибрация на гонг.

Физическото тяло постига релаксация, а съзнанието може да бъде отведено до дълбоките нива на покой и тишина. Пораждат се специфични мозъчни вълни, които могат да останат на ниво АЛФА /радост и блаженство/ или да преминат в ТЕТА (сън със сънища) или ДЕЛТА (сън без сънища)

Комбинацията от РЕЙКИ и ЗВУКОТЕРАПИЯ прави човека спокоен, наситен с чиста енергия и вътрешно подреден. Постепенно умът се успокоява, симптомите на дисбаланс изчезват, а заедно с това става възможно да се гледа на живота по различен  начин.

Терапията продължава от 60-70 минути в зависимост от нуждите.


Цена: 60,00лв.

ТЕРАПЕВТ:

МАЯ МИРОНОВА-АМАЯ

/Медицински специалист, йога учител, сертифициран терапевт по РЕЙКИ, ЛЕЧЕНИЕ С ПРАНА И ЗВУКОТЕРПИЯ С ТИБЕТСКИ КУПИ/

Записване на час на тел: 0876 619 389

 

error: Content is protected !!