Рейки

reiki bms

Рейки е холистична система на лечение, която повлиява благоприятно човека на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво. Рейки е най-фината и високочестотна енергия –енергията на светлината. Това е лечение със светлина, чрез полагане на ръце.

Рейки е много нежна, приятна терапия с мощен лечебен потенциал. Тя няма противопоказания, съвместима е с всички други лечения. Рейки действа подкрепящо, като премахва енергийните блокажи, хармонизира дисбалансите в аурата и събужда потенциала на тялото за самолечение. Особено подходяща е при хора подложени на стрес, провеждащи трудно лечение, при срадащи от свръх умора или нервност.

Процедурата включва поставянето на ръцете на практикуващия на точно определени позиции върху тялото на болния, като ръцете може и да нямат допир с тялото, а да стоят на няколко сантиметра от него. Обикновено ръцете се задържат между 3 и 5 мин. на една позиция, а цялата процедура трае между 40 и 60 минути.

Най-забележимият незабавен ефект от процедурата обикновено е състоянието на дълбока релаксация, както и приливът на сила и енергия. В някои случаи може да се появи и освобождаване на емоции. Често пациентите споделят усещане за затопляне или леко изтръпване на третираното място, без значение дали ръцете на практикуващия са в допир с мястото или са на разстояние от него.


МОЖЕТЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС ЗА РЕЙКИ ТЕРАПИЯ НА ТЕЛЕФОНИ:

0888 784 260 – Д-Р ТЕОДОРА ГРЪНЧАРСКА

0876 619 389 – АМАЯ

error: Content is protected !!