Рейки

 
 

Рейки е японска лечебна система чрез полагане на ръце, която повлиява благоприятно човека на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво. Това е източна терапия за балансиране на енергийното и психично тяло, когато те се намират в дисбаланс, изразяващ се в тревожност или депресия, нервност и безпокойство, физически болки, умора и други.

Рейки е много нежна, приятна терапия с мощен лечебен потенциал. Тя няма противопоказания, съвместима е с всички други лечения. Рейки действа подкрепящо, като премахва енергийните блокажи, хармонизира дисбалансите в аурата и събужда потенциала на тялото за самолечение. Особено подходяща е при хора подложени на стрес, провеждащи трудно лечение, при срадащи от свръх умора или нервност.

Терапията включва поставянето на ръцете на практикуващия на точно определени позиции върху тялото на болния, като ръцете може и да нямат допир с тялото, а да стоят на няколко сантиметра от него. Обикновено ръцете се задържат между 2 и 3 мин. на една позиция, а цялата процедура трае между 40 и 60 минути.

Най-забележимият и незабавен ефект от процедурата обикновено е състоянието на дълбока релаксация и балансиране. В някои случаи може да се появи и освобождаване на емоции, тъй като Рейки действа и на дълбоките нива на подсъзнанието. Често пациентите споделят за усещане за затопляне или леко изтръпване на третираното място, без значение дали ръцете на практикуващия са в допир с мястото или са на разстояние от него.

За лечебен ефект се провеждат по 1-2 сесии седмично. При тежки психологични или онкологични проблеми честотата на сесиите е поредица от 5 всеки ден и последващо разреждане до 1 седмично.
 

Мая Миронова - Амая

Рейки терапевт


/Медицински специалист, йога учител, сертифициран терапевт по РЕЙКИ, ЛЕЧЕНИЕ С ПРАНА и ЗВУКОТЕРАПИЯ/
 
 

Цена:

45лв.

Тел. за запазване на час: 0876 619 389

 
error: Content is protected !!