Очаквания

Здравей читателю,

Тази страница е колкото за нас, толкова и за теб!

Благодарим ти ,че си на нея. За да си тук ти навярно си търсещ промяна или развитие човек. И ние сме тук, за да ти помогнем.

Какво точно търсиш? По-добро здраве? Повече успехи и късмет в живота, в работата?

Или искаш да избягаш от стреса, да се почувстваш обичан, обгрижен, спокоен...

Търсиш кой да те изслуша, да те упъти...Или имаш притеснения, които не можеш да си обясниш?

При нас ще намериш, и то напълно безплатно възможността да бъдеш изслушан, ще получиш съвет, насоки и подадена ръка. Промяната обаче ще е основно в твоите ръце .

Хората имат различни "болки". Страдат от болести, безпокоят се за бъдещето,искат, а не могат да преодолеят лошите си навици, не знаят как да се преборят с напрежението стреса, проблемните взаимоотношения...

Точно за тези "болки "създадохме нашия център. С много упорит труд и вложена мисъл го изградихме по принципите на дзен и фън шуи. Това са принципи на търсене на равновесие, хармония и здраве. Разбрахме,че пребиваването в такова пространство предава на човека равновесието си и така подхранва здравето му.

Постарахме се в центъра да има всичко необходимо, за да се чувстваш добре.

Всеки сектор, форма, цвят и ъгъл носи енергията на своя елемент и има силата да затвърди връзката ти с него. Ако се чувстваш подтиснат и тъжен, пребиваването ти за известно време в сектора на земята ще те успокои, а в сектора на огъня ще пробуди в теб отново активност.

Символите на дълголетието, хармонията, чистотата и стремежът към развитие ще видиш навсякъде около теб в центъра.

В просторната ни и светла зала, окъпана в цветовете на земята и огъня ще можеш да се насладиш на прекрасни йога практики, които ще се погрижат за твоето тяло, спокойствие, увереност и постигане на пълен баланс. Благодарение на тях ще развиеш качества като спокойствие, увереност в себе си, трезв и обективен ум, а тялото ти ще придобие гъвкавост, сила и енергия.

В студиото ни за масажи и алтернативни терапии, потопен в светлината на уникалните солни лампи ще можеш да усетиш животворната, обновяваща, лечебна сила на масажа. Класически, Източен, Аюрведичен, Билков...възможностите са много.

В студиото ни за халотерапия ще можеш да изпробваш единствената във Варна и втора в България , уникална СОЛНА КАПСУЛА. Това е уред за профилактика и лечение със СОЛ.

Може би си чувал за солните стаи? Ние ти предлагаме трикратно по-ефективна и напълно индивидуална терапия.

В това светло, подобно на яйце съоръжение, ще можеш да почувстваш пълна релаксация на психиката и тялото си. Умът ти ще си почива, а тялото ти ще се зарежда с полезни солни йони. Вдишвайки ги, те ще изчистват дихателната ти система от всички замърсители, ще ти помогнат по-лесно да преодолееш настинката, хремата, алергията, ще изчистят и обновят кожата ти, ще преборят умората, безсънието, главоболието.

И всичко това без лекарства, без манипулации, напълно холистично и приятно.

За теб събрахме екип от най-добрите във Варна йога и пилатес инструктори, уелнес терапевти, масажисти, лекари , социални психолози. Всички те са обединени от общия си интерес към холистичния подход. Всеки месец организираме различни лекции, семинари, обучения на теми свързани със здравето, психологията, креативността и др.

При нас може би за първи път ще чуеш думата "холистичен". Тя произхожда от гръцката дума holos, която означава цялостен, интегрален. Сега вече разбираш, какво сме имали впредвид в името на центъра. Триединството на тяло-съзнание и дух. Но не е само това. Освен единен със себе си, човек трябва да е в хармония и със света, който го заобикаля. Цялото ни съществуване е подвластно на непрекъснати връзки и взаимоотношения. Всеки ден полагаме усилия физически и емоционални , за да реализираме живота си, обменяме физическа и емоционална енергия с хората. Връзката ни със света е дълбока и неизбежна.

Не е нужно да загърбваш всичко материално на този свят и да се извисяваш само духовно за да успееш. Това е една заблуда. Това означава да загърбиш една част от триединството в себе си и да развиваш другите. Разбираш,че това е отново един дисбаланс. Корените ни трябва да са в земята, а устремът ни да е нагоре, в противен случай ще се откъснем и ще витаем в облаците.

Струва ти се чудно, но материалното благоденствие може да върви наравно с духовното развитие. Петър Дънов казва :"Който не обича физическия живот, не може да има никакво отношение към Светлината. Защото във физическия свят е складирана нейната енергия" Работата ти и професионалната ти удовлетвореност, могат да се превърнат в прекрасно преживяване, здравето ти може да разцъфти, а връзката ти с хората да стане такава , каквато винаги си искал, ако се научиш да познаваш и уважаваш себе си, ако се научиш да балансираш добре работата и почивката, материалното с духовното, тъмното и светлото...Защото здравето на тялото, психиката , емоциите ни и разбирането за смисъла и нашата роля, удоволствието ни че живеем- това е нормалното състояние на всяка човешка личност!

Нека завършим с безкрайно мъдрите думи на учителя:

"...Щастието, което търсите, се намира най-първо във вашия ум, после във вашето сърце, а след това във вашата воля. От хармоничното съчетание на тези три сили зависят животът и щастието ви."

Желаем ти щастие! Ще се радваме да те видим при нас!

Екипът на холистичен център "Body-Mind-Spirit"

error: Content is protected !!