Клиентите за нас

 
 

Вижте още

Любомира Любомирова


Прекрасна обстановка, перфектна за йога практика, страхотни и учтиви, силно препоръчвам

Милена Ганчева


Центърът е нов и предлага идеални условия за практикуване на всякакви видове йога, пилатес и гимнастика. Инструкторите са изключителни професионалисти и проявяват индивидуален подход. Атмосферата на това място е чудесна - веднъж прекрачил вратите му ставаш част от едно семейство.

Елена Петкова


Центърът предлага разнообразни възможности за подържане на форма- практикуване на йога- за начинаещи, напреднали, йога за деца, както и тренировки по пилатес; предлагат се и различни видове масажи.След няколко месечно посещение мога да кажа, че тренировките по пилатес са чудесни, водени от много добра, внимателна и търпелива инструкторка, след тях се чувствам изключително тонизирана и заредена.

Соня Врайкова


Това е мястото за вашето тяло, ум и душа! Впечатлена съм от качеството на предлаганите масажи - истинско удоволствие за сетивата! Пилатес тренировките са от най-добрите в града! Тепърва ще се възползвам и от другите предлагани услуги и не се съмнявам, че ще е най-доброто. Обслужване, хигиена - всичко е заслужава оценка пет звезди! Препоръчвам горещо !

Гинка Димитрова


Посещавам това място и просто съм възхитена. Първо започнах с йога а после и на пилатес. Много съм доволна от инструкторите. Всяка седмица ходя и на солна капсула. Солната капсула е нещо великолепно. Нямам проблеми с носа си. Просто забравих за настинките и хремата.

Марина Чолакова


Любимото ми място за йога във Варна. Залата е уютна, с естествена светлина. Обзаведена е прекрасно и предразполага към релаксация и медитация. Горещо препоръчвам йога практиките на Ани Александрова, прекрасна и винаги вдъхновяваща. Ще си тръгнете положително заредени и отпочинали. Практиката минава неусетно бързо, всеки получава индивидуално отношение , за да може да се наслади напълно без значение колко е напреднал. Определено ще се връщам там винаги, когато съм във Варна.

Диана Фурнаджиева


Прекрасно ново място за здравословни практики.

 

Дарина Филипова


Спокойствие, уют, хармония! Там се чувствам в свои води. Благодаря на екипа! Страхотни сте!

Жанета Бенун-Николаева


Практикувам йога при Мая Миронова. Центърът е прекрасно място, професионалистите са великолепни, а Мая е едно съкровище! Препоръчвам горещо!

Марина


Присъствах на чаено парти, невероятно вкусни чайови и приятна атмосфера.

Ангелина Димитрова


Варна си има едно уникално местенце. Минавайки от там, човек може да намери всичко, което душата му търси. Прекрасно е! Щастлива съм, че мога да се докосна до тази положителна енергия!

Janeta Benun-Nikolaeva


На 66 съм. Посещавам Хатха йога в Холистичен център Варна при Мая Миронова от края на миналата година . Имам ставни проблеми. Справям се според възможностите си с асаните, но определено се чувствам много по-добре. Препоръчвам на хората от моята възрастова група да направят нещо добро за себе си! Благодаря ти, Мая!

error: Content is protected !!