Законите на Вселената – Закони на мъдрост

Инициация и обучение в Рейки – Първо, Второ и Рейки Мастер ниво | 15.03, 22.03, 29.03
17/02/2020
Клубни карти и бонуси
19/06/2020
Show all

Законите на Вселената – Закони на мъдрост

ВСЕЛЕНАТА, ПРЕКРАСНА И МИСТИЧНА. МИСЛИМ СИ,ЧЕ Е НЯКЪДЕ МНОГО ДАЛЕЧ, НЯКЪДЕ ТАМ ОТВЪД ЗЕМЯТА.

НО ЗЕМЯТА И НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ВСЕЛЕНА, ПОТОПЕНИ В НЕЯ И УПРАВЛЯВАНИ ОТ СЪЩИТЕ ЗАКОНИ. „КАКВОТО Е ГОРЕ, ТОВА Е И ДОЛУ“. МАКРОКОСМОСЪТ СЕ ПРОЯВЯВА В МИКРОКОСМОСА И НЯМА КАК ДА Е РАЗЛИЧНО, ЗАЩОТО ВСИЧКО ПРОИЗХОЖДА ОТ ЕДИН ИЗТОЧНИК.

АЙНЩАЙН КАЗВА,ЧЕ БОГ УПРАВЛЯВА ЧРЕЗ ЗАКОНИТЕ.

НА НАС ХОРАТА Е ДАДЕНО ДА ГИ ОТКРИВАМЕ И ДА СЕ НАУЧИМ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ТЯХ. ПОЗНАВАНЕТО НА ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ БИ НИ СПЕСТИЛО МНОГО РАЗОЧАРОВАНИЯ И ВЪПРОСИ А ПОЗНАВАНЕТО ИМ Е ДОКОСВАНЕ ДО ДЪЛБОКА МЪДРОСТ И ВЕЧНИ ИСТИНИ.

1.ЗАКОН ЗА СЪЗДАВАНЕТО

НАРОДНАТА МЪДРОСТ ГО Е ЗАПИСАЛА С ПОГОВОРКАТА:„КАКВОТО ПОСЕЕШ, ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ“.
АКО НЕ ЖЪНЕШ НИЩО, ЗНАЧИ НИЩО НЕ СИ ПОСЯЛ. АКО СИ ПОСЯЛ ОМРАЗА И ГНЯВ, ТОВА Е И КОЕТО ЩЕ ПОЖЪНЕШ. АКО СИ ПОСЯЛ ДОБРИ ДЕЛА И ОБИЧ, ТОВА Е КОЕТО И ЩЕ ПОЛУЧИШ. АКО СМЯТАШ,ЧЕ СИ ПОСЯЛ, ТОВА, КОЕТО ИСКАШ, НО НЕ ПОЛУЧАВАШ РЕЗУЛТАТ, СТИГАМЕ ДО ВТОРИЯТ ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН:

 

2. ЗАКОН ЗА ВРЕМЕТО

„ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ“. АКО НЕ СИ ПОЛУЧИЛ ВСЕ ОЩЕ НЕЩО, КОЕТО СИ „ПОСЯЛ“, ЗНАЧИ ОЩЕ НЕ МУ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО. ТРЯБВА ТОЧНО НЕОБХОДИМОТО ВРЕМЕ, ЗА ДА ПОРАСНЕ И ДА СЕ РАЗВИЕ ВСЯКО НЕЩО. ЗАКОНА ЗА ВРЕМЕТО Е СЪЩО И ЗАКОН НА ТЪРПЕНИЕТО.

 

3. ЗАКОН ЗА УМНОЖЕНИЕТО

„КАПКА ПО КАПКА-ВИР“ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕЕШ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ЖЪНЕШ. ЗА ДА „ЖЪНЕШ“ОБАЧЕ Е НУЖНО ПЪРВО ДА СИ „ПОСЯЛ“ И СЛЕД ТОВА ДА МУ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО. ЗАТОВА И ТОЗИ ЗАКОН Е ТРЕТИ.

 

4. ЗАКОН ЗА РАВНОВЕСИЕТО ИЛИ ЗАКОН ЗА БАЛАНСА.

РАВНОВЕСИЕ ОЗНАЧАВА ВСИЧКО. АКО ВИЖДАМЕ САМО ОТРИЦАТЕЛНИ ИЛИ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА, СМЕ В ДИСБАЛАНС. АКО ИСКАМЕ САМО ДА ВЗЕМАМЕ, БЕЗ ДА ДАВАМЕ, СМЕ В ДИСБАЛАНС. ВСЕЛЕНАТА Е УСТРОЕНА ДА УРАВНОВЕСЯВА ВСИЧКО. ИН И ЯН НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ПРОМЕНЯТ И В КРАЙНА СМЕТКА СЕ УРАВНОВЕСЯВАТ.

ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАДВАМЕ ПРЕКАЛЕНО ИЛИ ДА СТРАДАМЕ ПРЕКАЛЕНО. НИТО ЕДНОТО НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИ ВЕЧНО. КЪМ ЗАКОНА ЗА РАВНОВЕСИЕТО СПАДА И ПРАВИЛОТО ЗА ДАВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ. ВИНАГИ КОГАТО ВЗИМАШ, ТРЯБВА ДА ДАДЕШ, И КОГАТО ТИ СЕ ВЗИМА, НЕИЗБЕЖНО ТИ СЕ И ДАВА. ВСЯКО НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА РАВНОВЕСИЕТО ПРИНУЖДАВА ВСЕЛЕНАТА ЧРЕЗ ПРОТИВОПОЛОЖНИ СИЛИ ДА ГО ВЪЗСТАНОВИ. АКО ПОНЯКОГА ВИ СЕ СТРУВА,ЧЕ НЕ Е ТАКА, МОЖЕ БИ НЕ Е ТАКА, НО САМО КЪМ ТОЗИ КОНКРЕТЕН МОМЕНТ.

 

5. ЗАКОН ЗА ЦЕНАТА

ВСЯКО НЕЩО ИДВА С НЕГОВАТА ЦЕНА. ТРЯБВА ДА СИ ГОТОВ ДА Я ПЛАТИШ. АКО НЕ СИ, ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА МУ ПЛАТИШ ЦЕНАТА. А ТЯ ЩЕ ТИ БЪДЕ ПОИСКАНА ЗА ВСЯКО НЕЩО, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ГО ОСЪЗНАВАШ ИЛИ ИСКАШ.

 

6. ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО

МОЩЕН ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН, ПРОИЗТИЧАЩ ОТ ЗАКОНА ЗА УМНОЖЕНИЕТО. НАРОДА ИЛЮСТРИРА ТОЗИ ЗАКОН В ПОГОВОРКИТЕ:
„ПАРИ ПРИ ПАРИ ОТИВАТ“ „ЕДНО ЗЛО, НИКОГА НЕ ИДВА САМО“. И ТАКА КЪСМЕТ И СЛУЧАЙНОСТ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, А ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е ПО ЗАКОНИТЕ НА СЛЕДСТВИЕТО. ДЕЙСТВИЕТО И ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ НЕГО. ЗАТОВА ПРАВЕНЕТО НА ДОБРИ ДЕЛА Е НАЧИН ЗА ПОСЯВАНЕ НА ДОБРА КАРМА И ОБРАТНОТО, ЛОШИТЕ ДЕЛА СЪЗДАВАТ Т. НАР. ЛОША КАРМА.

 

7. ЗАКОН ЗА УСПЕХА

ВСЕЛЕНАТА ЗАЛАГА УСПЕХА, КАТО ЗАРОДИШ ВЪВ ВСЯКО СВОЕ ТВОРЕНИЕ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. ТОЗИ ПОТЕНЦИАЛ ЗА УСПЕХ НИ Е ДАДЕН , ЗА ДА ПОСТИГНЕМ НЯКАКВА ЦЕЛ. ЧРЕЗ ДАРБИТЕ И СПОСОБНОСТИТЕ С КОИТО СМЕ НАДАРЕНИ, ВСЕЛЕНАТА СЯКАШ НИ ДАВА ЕДНО ПРЕДИМСТВО, ЗА ДА УЛЕСНИ УСПЕХА НИ. ОТ НАС СЕ ОЧАКВА, КАКТО СЕМЕНЦЕТО ИЗРАСТВА И СЕ ПРЕВРЪЩА В ПРЕКРАСНО ЦВЕТЕ И НИЕ ДА РЕАЛИЗИРАМЕ ЗАЛОЖБИТЕ СИ И ДА ПОСТИГНЕМ СВОЯ УСПЕХ. КОЛКОТО ПО- СИЛНА Е ВЯРАТА НИ В ТОВА, ТОЛКОВА ПО СИЛНА МИСЪЛ ЩЕ ИЗПРАЩАМЕ В ПОСОКА НА БЪДЕЩИЯ СИ УСПЕХ.

 

8. ЗАКОН ЗА ПРОШКАТА

ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ИЗГЛЕЖДА КАТО ЗЕМЕН ЗАКОН, НО И ТОЙ ПРОИЗТИЧА ОТ ВСЕЛЕНАТА. ТЯ СЪЗДАВА ЧЕРНИТЕ ДУПКИ, ЗА ДА ПОГЛЪЩАТ И ТРАНСФОРМИРАТ ВСИЧКО. БЕЗ ТЯХ ТЯ ЩЕШЕ ДА СЕ ЗАДРЪСТИ С МАТЕРИЯ И ДА ЗАПРИЛИЧА НА ПРЕТЪПКАН ГРАД.

МАЛКО ХОРА ОСЪЗНАВАТ,ЧЕ ОБИДАТА, РАЗОЧАРОВАНИЕТО И НЕГАТИВНИТЕ ПРЕЖИВЯВАНИЯ БЛОКИРАТ ПЪТЯ НИ НАПРЕД. ТЕ МНОГО ЧЕСТО СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ПОСТОЯННИ, НЕИЗЛЕКУВАНИ РАНИ, ПРЕДЪВКВАНИ ОТ УМА НИ НАТРАПЧИВИ МИСЛИ, ДВИЖЕЩИ СЕ КАТО КОЛИ В ОМАГЬОСАН КРЪГ БЕЗ ИЗХОД. ВМЕСТО ДА ТЪРПИМ РАЗРУШИТЕЛНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ТРАВМИТЕ И НЕГАТИВНИТЕ ПРЕЖИВЯВАНИЯ, ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА БЪДЕМ ЗАСЕГНАТИ ОТ ОТРОВАТА ИМ.

А ТОВА СТАВА ЧРЕЗ СЪЗДАВАНЕТО НА СЪЗНАТЕЛЕН КАНАЛ, ПОДОБЕН НА ЧЕРНА ДУПКА, ПО КОЙТО ОТ ТЯЛОТО И СЪЗНАНИЕТО НИ ДА ИЗТИЧАТ ВСИЧКИ НЕГАТИВИ, РАЗОЧАРОВАНЯ И ОБИДИ. И ТОЗИ КАНАЛ Е ПРОШКАТА.

ТЯ Е СВАЛЯНЕ НА ТОВАР, ОТПРИЩВАНЕ, ИЗЧИСТВАНЕ ОТ НАТОВАРВАЩАТА ЕМОЦИЯ. ПРОШКАТА Е ВЕЛИКИЯТ ЛЕЧИТЕЛ ВЪВ ВСЯКА РЕЛИГИЯ, ВЪВ ВСЯКА ДУХОВНА ПРАКТИКА, ВЪВ ВСЯКА ПСИХОТЕРАПИЯ.
И ПОНЕЖЕ ВСЕЛЕНАТА НЕ ТЪРПИ ПРАЗНОТА, ОТВАРЯЙКИ ВРАТАТА НА ПРОШКАТА, НЕЗАБЕЛЯЗАНО ЗА НАС ЩЕ СЕ ОТВОРИ ОЩЕ ЕДНА НЕВИДИМА ВРАТА. ПРЕЗ НЕЯ КЪМ НАС ЩЕ ВЛИЗА ЧИСТА И СВЕТЛА ЕНЕРГИЯ, НОСЕЩА СВОБОДА И РАСТЕЖ. И ТОГАВА ПЪТЯТ НИ НАПРЕД ЩЕ Е ОТВОРЕН, БЕЗПРЕПЯТСТВЕН И НИЩО ВЕЧЕ НЯМА ДА НИ ПРЕЧИ.

ОСЪЗНАВАНЕТО НА ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ Е ЦЕННО ПРОЗРЕНИЕ, А ЖИВОТ СЪОБРАЗНО ТЯХ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЩАСТЛИВ И ПЛОДОТВОРЕН. ЖИВОТ ОТВЪД ИЛЮЗИИТЕ, ПОЗНАЛ ИСТИНАТА И МЪДРОСТТА.

error: Content is protected !!